Algemene voorwaarden

Na het maken van je afspraak ben je overeengekomen met de volgende voorwaarden: 

1. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd als je niet kunt.
2. Ben je te laat met afzeggen (binnen de 24 uur voor je afspraak) geldt er een betaling van €20 voor de gereserveerde tijd.
3. Zonder afzegging niet op je afspraak komen, wordt er €20 in rekening gebracht.
4. Ben je meer dan 10 minuten te laat op je afspraak (zonder overeenstemming met de nagelstyliste) dan kunnen wij je helaas geen behandeling meer geven en wordt er €20 in rekening gebracht

Kosten van het niet op tijd afzeggen, te laat of niet komen van een afspraak zijn €20

 

Wij reserveren tijd voor jouw afspraak, zodat wij je kunnen voorzien van de mooiste nagels. Als je niet kunt op jouw tijd, dan kan er iemand anders op jouw plek worden gezet en hebben wij geen gaten in onze dag. 

Als nagelstyliste houden wij ons ook aan de bovenstaande voorwaarden, zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Wij vragen jouw vriendelijk ook aan de voorwaarden te voldoen. 

ben je toch onverhoopt niet in de gelegenheid geweest aan de voorwaarden te kunnen voldoen, dan sturen wij je een betaalverzoek.
Eerste betaalverzoek De betaling dien je binnen 7 dagen te voldoen.
Herinnering Ben je niet in de gelegenheid geweest de betaling te voldoen, dan sturen wij je een betaal herinnering, Deze dien je binnen 7 dagen te betalen.
Aanmaning wij sturen nogmaals een betaalverzoek en brengen je op de hoogte van de extra kosten als je de betaling niet voldoet
– Er worden extra kosten in rekening gebracht Heb je nog steeds niet betaald. Dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen voor de extra aandacht en tijd die wij aan jouw besteden
– Incassobureau en deurwaarder worden ingeschakelt Heb je nog steeds niet voldaan aan de betaling, dan zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. De extra kosten van deze juridische stappen worden op jouw verhaald. 

Wij hopen dat al deze stappen niet nodig zijn en zien je graag op je eigen afspraak.

Met bovenstaande voorwaarde ben je akkoord gegaan na het inplannen van je afspraak. Wij dienen je daar niet verder van op de hoogte te brengen.