Wat andere vinden van Mel’s nails 4 U

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mel's nails 4 U
Average rating:  
 9 reviews
 by Chantal

Wat heb jij mijn nagels weer mooi in model gekregen! Bedankt voor het meedenken ik ben erg tevreden. Je bent een topper!

 by Amber
Review : Bedankt voor de goede opleiding

Mijn opleiding voor acryl en gel nagels gevolgd bij Mel. Super bedankt voor de fijne en leerzame lessen. Je geeft goede en duidelijke uitleg.

 by Fransiska
Review : Zeer goede nagelstyliste

Melanie, bedankt voor de mooie nagels die je mij hebt gegeven voor onze bruiloft! Ze zijn prachtig en iedereen vond ze mooi.

 by Astrid
Review : Zeer goede nagelstyliste

Mel Bedankt! Je hebt mijn nagels weer super in model gekregen. Ik ben altijd super blij met jou. Je denkt altijd goed mee en als ik het even niet helemaal weet heb jij altijd super leuke ideeën, zonder dat je ze mij verplicht! Ik ben echt heel erg tevreden en kom raad jou bij iedereen aan.

 by Sandra
Review : proffessionele hulp voor nagelbijters

Bedankt Melanie, dankzij jou ben ik van het nagelbijten afgekomen en heb ik nu prachtige nagels van mijzelf. Zonder jou was het mij niet gelukt!

 by Sandra

Mel is echt een toppertje. Als je ziet wat ze van mijn lelijke nagels weer iets moois weet te maken, word ik weer super blij. En bovendien nog een gezellige meid ook

 by Sabine
Review : .

Vandaag voor het eerst bij Mel's nails 4 U geweest voor mijn nagels. Het is een top nagelstyliste. Ik ben nagelbijter en wist nog helemaal niets af van nagels. Gelukkig nam Melanie alle tijd voor me en heeft ze alles uitgelegd en laten zien.

 by Claudia

Mel is een topper. Altijd gezellig en ze doet mijn nagels super!

 by Melissa

Ik ben super blij met Melanie. Ze geeft mij altijd mooie nagels!! ze is een topper