Hoi! Mijn naam is Melanie. Ik ben een leuke, gezellige en spontane meid en al sinds 2015 trotse eigenaresse en allround nagelstyliste van Mel’s nails 4 U.

Wat na mijn opleiding ‘allround nagelstyliste’ begon op mijn kleine slaapkamertje in het huis van mijn ouders is inmiddels uitgegroeid tot een mooie, ruime salon in het hartje van Naaldwijk.

In 2015 besloot ik een opleiding tot allround nagelstyliste te volgen. Ik merkte gaande weg dat ik dit echt leuk vind en er feeling voor heb. Na mijn opleding tot nagelstyliste heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, en doe ik dit iedere dag nog met heel veel plezier!

Inmiddels is mijn salon uitgebreid en geef ik zelf ook opleidingen en cursussen tot het vak nagelstyliste. Dit doe ik met veel passie en plezier. professionaliteit staat bij mij voorop en hier streef ik iedere les naar. Ook het persoonlijke leerproces vindt ik heel belangrijk, want niet iedereen is hetzelfde, een opleiding dus ook niet.