Wat andere vinden van Mel’s nails 4 U

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mel's nails 4 U
Average rating:  
 8 reviews
by Amber on Mel's nails 4 U
Review : Bedankt voor de goede opleiding

Mijn opleiding voor acryl en gel nagels gevolgd bij Mel. Super bedankt voor de fijne en leerzame lessen. Je geeft goede en duidelijke uitleg.

by Fransiska on Mel's nails 4 U
Review : Zeer goede nagelstyliste

Melanie, bedankt voor de mooie nagels die je mij hebt gegeven voor onze bruiloft! Ze zijn prachtig en iedereen vond ze mooi.

by Astrid on Mel's nails 4 U
Review : Zeer goede nagelstyliste

Mel Bedankt! Je hebt mijn nagels weer super in model gekregen. Ik ben altijd super blij met jou. Je denkt altijd goed mee en als ik het even niet helemaal weet heb jij altijd super leuke ideeën, zonder dat je ze mij verplicht! Ik ben echt heel erg tevreden en kom raad jou bij iedereen aan.

by Sandra on Mel's nails 4 U
Review : proffessionele hulp voor nagelbijters

Bedankt Melanie, dankzij jou ben ik van het nagelbijten afgekomen en heb ik nu prachtige nagels van mijzelf. Zonder jou was het mij niet gelukt!

by Sandra on Mel's nails 4 U

Mel is echt een toppertje. Als je ziet wat ze van mijn lelijke nagels weer iets moois weet te maken, word ik weer super blij. En bovendien nog een gezellige meid ook

by Sabine on Mel's nails 4 U
Review : .

Vandaag voor het eerst bij Mel's nails 4 U geweest voor mijn nagels. Het is een top nagelstyliste. Ik ben nagelbijter en wist nog helemaal niets af van nagels. Gelukkig nam Melanie alle tijd voor me en heeft ze alles uitgelegd en laten zien.

by Claudia on Mel's nails 4 U

Mel is een topper. Altijd gezellig en ze doet mijn nagels super!

by Melissa on Mel's nails 4 U

Ik ben super blij met Melanie. Ze geeft mij altijd mooie nagels!! ze is een topper